Small Office v.1.0

Her er programmet til alle mindre virksomheder.
Du får styr på alle dine kontakter ( altså kunder, leverandører m.v.). Du kan udskrive fakturaer og du kan lave bogføring.

Programmet er på dansk, det er simpelt og lige til at gå til.
Din revisor kan få den gratis læser, der gør at han kan checke og rette din bogføring.
Og hvad så når nu dit firma vokser og behovet til sådan et program vokser ?

Ja så er det da heldigt at det er muligt at udvidde med stort set alt. Programmet er bygget i Filemaker, der er verdens mest solgte database. Det betyder at vi kan udbygge til at dække alle dine behov til et IT system, uanset om det er kasse apparat, lagerstyring, webshop, hjemmeside integration, time/sag styring, RFID integration, stregkoder o.s.v.

Du kan downloade en demo og gratis prøve i 20 dage. De oplysninger du indtaster i demo mode, vil stadig være i systemet når du har betalt licensen. Du mister altså ingen data.
Hvilken version skal jeg vælge ?

Der er 3 muligheder; Windows version, MAC version eller Filemaker version.
Windows og MAC versionen er også enkeltbruger versioner, der betyder at du ikke kan åbne dem i Filemaker eller på flere computere samtidig.
Filemaker versionen giver mulighed for at åbne i Filemaker og det er denne version, du skal vælge, hvis du vil have bygget flere funktioner på.
Der er et par enkelte begrænsninger i Windows versionen. For pdf funktionerne skal du bruge 3. parts program. (gratis)
Filemaker versionen kører på Windows og MAC. I flerbruger miljøer kan den køre samtidigt på begge platforme.
Der findes en række gode tilbud på Filemaker Pro, hvis man skal have mere end 1 licens. Derfor bør du kontakte os for tilbud. Vi forhandler også Filemaker serien.
Version 1.0.2
Hvad er ændret ?

* Bugfix: Nu kan man oprette og slette finanskonti
* Tabulator rækkefølge er ændret
* Nyt felt under Kontakter og Faktura: EAN nr.
* På startsiden er der nu et quick filter for hurtig fremsøgning af kontakter
* På faktura print er der nu medtaget et note felt nederst, hvor det er muligt at medtage info, som omhandler denne faktura. Feltet findes i Faktura modulet.
* Der er en ny funktion til at importere data fra din "gamle" version. Du finder den i Help menuen.
Hvorfor vælge Small Office ?

Det er meget nemt at bruge og selv daglig bogføring er næsten en leg. Der er mange funktioner, samtidig med at det er enkelt. Med dette værktøj kan du selv følge med i dit daglige regnskab, holde styr på dine kontakter og udskrive fakturaer. Det er ganske let og giver dig derfor mulighed for at fokusere på din forretning.
Gode idéer ?

Vi har udviklet dette program med fokus på at det skal være nemt og simpelt at bruge. Derfor har vi udeladt alle de smarte funktioner. Hvis du alligevel har en god idé eller forslag til en funktion, så vil vi meget gerne høre om det. Brug kontaktformen her på siden til at skrive til os.